Stories not be believed

El llibre es compon de relats curts irreals, com diu el títol. Són històries independents, inventades, de la vida quotidiana. Recorren a la imaginació ia l’observació de coses que observo i llegeixo per tot arreu. Principalment, tinc tres objectius cap als meus lectors: – Divertir-los i fer-los passar una bona estona. – Enganxar-los. – Sorprendre’ls. He de dir que estic orgullós de com ha sortit el llibre; és certament fàcil de llegir i addictiu. És difícil deixar de llegir-ho. A les meves històries intento arribar al lector amb elements originals però donant-los aparença de total normalitat.

Pretenc escriure històries no reals, que podrien succeir a la vida real ia més, que tinguin sentit. Que tinguin una trama per seguir, així com afegits culturals que les completin. Una altra característica important i que em preocupa més, és la seva extensió; tots són contes curts, vívids, intensos, d’una pàgina i mitja. M’agradaria destacar la satisfacció que em produeix donar vida a personatges inventats, cadascun amb una personalitat diferent i independent. I cadascun amb una psique, somnis i conflictes propis… fins i tot podríem trobar un significat als seus noms! El llibre es compon de relats curts irreals, com diu el títol. Són històries independents, inventades, de la vida quotidiana. Recorren a la imaginació ia l’observació de coses que observo i llegeixo per tot arreu. Principalment, tinc tres objectius cap als meus lectors: – Divertir-los i fer-los passar una bona estona. – Enganxar-los. – Sorprendre’ls.

He de dir que estic orgullós de com ha sortit el llibre; és certament fàcil de llegir i addictiu. És difícil deixar de llegir-ho. A les meves històries intento arribar al lector amb elements originals però donant-los aparença de total normalitat. Pretenc escriure històries no reals, que podrien succeir a la vida real ia més, que tinguin sentit. Que tinguin una trama per seguir, així com afegits culturals que les completin. Una altra característica important i que em preocupa més, és la seva extensió; tots són contes curts, vívids, intensos, d’una pàgina i mitja. M’agradaria destacar la satisfacció que em produeix donar vida a personatges inventats, cadascun amb una personalitat diferent i independent. I cadascun amb una psique, somnis i conflictes propis… fins i tot podríem trobar un significat als seus noms!

Deixa un comentari